Αρωματική πλαστελίνη: Κεράσι

Πέμπτη, Ιουλίου 26, 2018
Στα πλαίσια του #30daysrainbowchallenge που τρέχει αυτό τον καιρό στο Instagram, φτιάξαμε την παρακάτω πλαστελίνη γιατί θέλαμε "κάτι κόκκινο" την πέμπτη μέρα του challenge. Συνδυάσαμε το χρώμα με το άρωμα και φτιάξαμε μια υπέροχη καλοκαιρινή μυρωδάτη πλαστελίνη.


Η διαδικασία δημιουργίας μιας νέας πλαστελίνης είναι πάντα διασκεδαστική. Η συνταγή που χρησιμοποιούμε είναι η ίδια με πολύ μικρές αλλαγές κάθε φορά. Άλλες αρωματικές πλαστελίνες που έχουμε φτιάξει κατά καιρούς θα τις βρείτε στις παρακάτω αναρτήσεις: Αρωματική πλαστελίνη λεβάνταΜουσικά σύμβολα με μυρωδάτη πλαστελίνηπλαστελίνη με άρωμα τσουρέκιφθινοπωρινή πλαστελίνη.


Η δοκιμασμένη συνταγή είναι η παρακάτω:

Υλικά

3 κούπες αλεύρι
1 κούπα χλιαρό νερό
1/2 κούπα αλάτι
2 κ.σ. baby oil
Μερικές σταγόνες έλαιο κερασιού
Κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής


Η διαδικασία όπως είπα, είναι πάντα διασκεδαστική και εύκολη για να γίνει.


Διαλύστε το χρώμα στο νερό, και ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνει η πλαστελίνη.


Η μυρωδιά, αγαπημένη και καλοκαιρινή.


Η υφή της, μαλακή και βελούδινη.Γράφω την συγκεκριμένη ανάρτηση μουδιασμένη από τα τραγικά γεγονότα των τελευταίων ημερών. Τα λόγια δεν έχουν καμία αξία αυτές τις ώρες, μόνο οι πράξεις. Οι αναρτήσεις στα social media είναι πολλές και δίνουν κατευθυντήριες οδηγίες για όσους μπορούν να βοηθήσουν. Δυστυχώς, για εκατοντάδες ανθρώπους η φρίκη δεν θα σταματήσει με το σβήσιμο της φωτιάς. Ελπίζω μόνο να βρουν τη δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.